Populär

add:north E-PLA Aurora Green
Aurora Green PLA 1,75mm 750g

Visa alla

Populär

Kylfläns
Aluminium 9*9*4,8mm M3 klister

Visa alla

Populär

Ändlägesbrytare
Mekanisk för x,y och z axel

Visa alla

Nykommen

Pneumatisk koppling
1,75mm

Visa alla

Nykommen

Relä-modul

Visa alla

Nykommen

add:north PETG Economy Vit
Vit PETG 1,75mm 1000g

Visa alla

Rea

Visa alla
image01

add:north

Add:north består av två barndomsvänner och två bröder, sammanlänkade via ingenjörsstudier på Chalmers, som tycker att teknik är det roligaste som finns och som har lång erfarenhet från plastindustrin. När vi började 3D-printa, märkte vi snart att det var svårt att få tag i material av bra kvalitet och att många återförsäljare hade problem med lagernivåer och leveranser från fjärran länder. Därför bildade vi startupen add:north och flyttade till utkanten av Gnosjöklustret och in i en gammal nedlagd textilfabrik där den första maskinlinan sattes upp.

Vår koppling till Chalmers har dessutom lett till utvecklingsprojekt av nya 3D-printbara bioplaster, vilka nu är pågående och är delfinansierade av både Vinnova och Almi. 3D-printingen erbjuder unika möjligheter att testa nya material och vi vill gå i bräschen för att ersätta den svarta kolatomen med den gröna i alla möjliga delar av samhället.

Vi insåg att en kortare värdekedja än dagens återförsäljare i Norden har gett oss betydande fördelar. Vi kan erbjuda våra kunder en helt annan responsivitet och möjlighet till kundanpassning. Kapade frakter från Kina eller USA ger dessutom klara miljöfördelar. Därför pionjärar vi även cirkularitet i branschen.